Reconstructie van ongeval waarbij Henriëtte en Bert van der Veeken om het leven kwamen - Omroep Brabant

Reconstructie van ongeval waarbij Henriëtte en Bert van der Veeken om het leven kwamen

8 juni 2017 om 01:09
nl
Er komt een reconstructie van het ongeluk op de Bredaseweg in Tilburg waarbij een echtpaar om het leven kwam. De 23-jarige Tilburger Faisal D. reed Henriëtte (59) en Bert (62) van der Veeken vorig jaar oktober aan en sloeg daarna op de vlucht.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Het onderzoek wordt op 18 juni gedaan. De Bredaseweg wordt hiervoor vanaf zes uur ’s avonds afgezet vanaf het kruispunt met de Klaverstraat/Zilverlindestraat tot aan de Noordhoekring.

D. op vrije voeten
Faisal D. kwam in februari op vrije voeten. De rechtbank besloot dat hij zijn proces thuis mag afwachten, omdat er nog onvoldoende bewijs is dat Faisal D. roekeloos heeft gereden. Zijn rijbewijs is wel ingenomen.

ZIE OOK: Slachtoffers dodelijk ongeval Tilburg waren leerkrachten uit Rijen, man zou 40-jarig jubileum vieren

Het echtpaar Van der Veeken werd donderdag 27 oktober op de Bredaseweg in Tilburg geschept door een auto. De leerkrachten uit Rijen waren op slag dood. D. ging er na het fatale ongeval vandoor. Zijn broer bleek eigenaar van de auto en werd opgespoord en aangehouden. De Tilburger meldde zich later zelf op het politiebureau en bekende dat hij het echtpaar heeft aangereden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.