Daniel Stosic danst de sterren van de hemel in Holland's Got Talent

10 juni 2017 om 00:55
nl
Daniel Stosic uit Deurne, ook wel Mr Stosic, gaat door naar de finale van Holland's Got Talent. Daniel zette een ijzersterke act neer in de halve finale. Toen Daniel klaar was met zijn dans noemde presentator Johnny de Mol het optreden 'heftig, héél heftig'.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

Daniel vertelde na het optreden met tranen in zijn ogen dat de dans zijn verhaal was. "Elke keer als ik dans dan komen de tranen. Maar ik voel me ook sterker." In een eerdere show gaf Daniel aan dat hij erg werd gepest. Juist omdat hij zo goed kan dansen. 

Daniel mocht dan tranen hebben aan het einde van zijn dans, jurylid Dan Karaty zat tijdens het optreden al met waterige ogen te kijken. Ook de andere drie juryleden hadden er last van. Chantal Janzen zei dat Daniel trots mag zijn op wat hij hier in de show heeft neergezet.

Tilburg
Aan de halve finale deed ook de Tilburgse dansgroep Epic Crew mee. Hun optreden explodeerde op het podium, maar bleek net niet goed genoeg. Ook al zijn ze niet gelijk door naar de finale, er is nog wel een kansje. Liefhebbers kunnen stemmen via de website van de talentenshow. De afvaller met de meeste stemmen krijgt een wildcard en gaat op deze manier alsnog door. 

Uit Liempde deden de 15-jarige Zoë en de 14-jarige Demi mee. De twee jonge meiden zetten een prachtige paaldansact neer, ondanks een verzwikte enkel van Zoë. Maar hoe goed het optreden van de twee vriendinnen ook ging, uiteindelijk haalden ook zij de finale niet.

Act
Daniel moet het in de finale onder meer opnemen tegen een 'gedachtelezer'. Ook zangeres Céline Dib die samen met haar vader het nummer 'Out here on my own' van Irene Cara zong, staat in de finale.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.