Sandra Reemer zong voor haar overlijden nog één laatste nummer

14 juni 2017 om 16:05
nl
Sandra Reemer nam vlak voor haar dood nog een emotioneel nieuw nummer op. Het lied 'De Tijd' werd dinsdag gedraaid tijdens de herdenkingsdienst voor de zangeres en presentatrice.
Profielfoto van Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Marrie Meeuwsen

Show.nl heeft een studioversie van het nummer op haar website staan.

'Sla m'n arm om je heen'
Het nummer zal tijdens de besloten herdenkingsdienst in Kasteel Maurick in Vught vast menige tranen over de gezichten hebben doen rollen. Slechts door een piano begeleid en met hoorbare snik in de stem zingt de zangeres de volgende tekst:

'Ik heb zo lang niet gedacht, aan alle tijd die zo mooi is achteraf. Kijk naar de foto's aan de wand. Weer een dag, weer een week, weer een maand, die ooit was.

Wat gaat de tijd toch snel voorbij, voorbij, als ik zie, hoe alles langzaamaan verdwijnt. Er is niets wat ik kan doen, sla m’n arm om je heen.

Wat gaat de tijd toch snel...

Ik voel je warme hand, er loopt een traan over m’n wang. Ondanks dat het niet kan, wil ik soms terug, even terug, ook al duurt het niet lang.

Zoveel gezichten, die ik voor altijd zal missen. Weer een dag, weer een week, weer een maand die ooit was.

Wat gaat de tijd toch snel voorbij, voorbij, als ik zie hoe alles langzaamaan verdwijnt. Er is niets wat ik kan doen, sla m’n arm om je heen. 

Wat gaat de tijd toch snel voorbij'


Sandra Reemer overleed vorige week aan borstkanker. Ze is 66 jaar oud geworden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.