Fort Oranje-bewoners jagen Powned-verslaggever van de camping: 'Camera uit en oprotten!'

15 juni 2017 om 18:26
nl
Een aantal bewoners van Fort Oranje heeft verslaggever Dennis Schouten van Powned van de camping af gejaagd. De verslaggever kwam verhaal halen over de naderende sluiting, maar hij kreeg rake klappen en een flinke scheldkannonade over zich heen.
Profielfoto van Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Marrie Meeuwsen

"Pleur op stelletje kankermongolen. Stoppen met filmen! Jij krijgt dalijk zo'n kankerhoek op je kankerbek! Camera uit en oprotten!" Het is niet het meest fraaie Nederlandse taalgebruik waarmee de verslaggever gemaand wordt het terrein te verlaten.

Bij de uitgang van de camping wordt hij door een vrouw ook nog eens fysiek aangevallen. Ze geeft hem een aantal rake klappen. Campingeigenaar Cees Engel komt ook nog ten tonele. Het lijkt erop dat hij Schouten op en nette manier het terrein af wil zetten, maar dan maakt hij een spugende beweging richting de niet bang uitgevallen verslaggever.
[youtube:https://youtu.be/ba2NHVulhZQ]
Fort Oranjes eigen wijkagent en en collega sussen uiteindelijk de boel en Schouten en zijn cameraman druipen af.

Powned zit fout
De verslaggever van Powned heeft het nieuws overigens niet helemaal goed begrepen. Hij beweert namelijk dat Cees Engel voor vijf miljoen euro wordt uitgekocht door de gemeente. Op diezelfde manier streek hij eerder al miljoenen op toen de gemeente Rotterdam hem kwijt wilde als huisjesmelker.

De vijf miljoen euro die het kost om de camping in Rijsbergen te sluiten gaan niet rechtstreechts naar Engel. Het wordt onder meer uitgegeven aan om bewoners schadeloos te stellen en proceskosten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.