Pizzeria Castello door brand verwoest in Nuland, één gewonde

16 juni 2017 om 07:44 • Aangepast 21 november 2020 om 00:21
nl
Aan het Prins Bernhardplein in Nuland is in de nacht van donderdag op vrijdag pizzeria Castello uitgebrand. Eén persoon liep brandwonden op en is behandeld in een ambulance. Ook een bovenwoning is door de vlammen verwoest.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het vuur werd rond drie uur ontdekt en begon op de benedenverdieping. De brand sloeg vervolgens over naar appartementen boven het restaurant en naar de ernaast gelegen bloemenwinkel. Rond vijf uur was het vuur onder controle.

"Aanvankelijk vermoedden we dat er nog meer mensen in het pand waren, maar we gaan er nu van uit dat dit niet het geval is'', laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Treinverkeer
In verband met de brand werd het treinverkeer tussen Den Bosch en Oss even stilgelegd. Dit was nodig om bluswater aan te voeren. Rond zes uur reden de treinen weer volgens schema.

De politie houdt ernstig rekening met brandstichting en is daarom een onderzoek gestart. Daarbij is een buurtonderzoek gedaan en nadat het pand veilig was is er door de technische recherche naar sporen gezocht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.