Moeder van OG3NE-zussen stopt behandeling tegen botkanker

16 juni 2017 om 14:04
nl
Isolde Vol, de moeder van de zussen die samen OG3NE vormen, heeft besloten haar behandeling tegen botkanker te staken. Dat heeft manager Benno de Leeuw vrijdag bevestigd.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De moeder van Amy, Lisa en Shelley was de inspiratiebron voor het nummer 'Lights And Shadows' waarmee OG3NE Nederland dit jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival.

Botkanker
Isolde heeft een zeldzame vorm van botkanker.  Ze was tot ieders verrassing in Kiev om haar dochters aan te moedigen in de finale van het Eurovisiesongfestival.

Bij terugkomst in Nederland is ze meteen begonnen met een heftige bestralingskuur, omdat er groei was en een nieuwe tumor was ontstaan. Dat heeft helaas dus niet geholpen.

Complicaties
"Vorige week is Isolde gestopt met de behandeling. Ze kreeg te veel complicaties. Ze heeft besloten de tijd die ze nog heeft met familie door te brengen. Haar verdere ziekteproces is momenteel moeilijk te voorspellen", vertelt Benno de Leeuw. "Ik vind het bewonderenswaardig hoe het hele gezin ermee omgaat. Het is een zeer hecht en liefdevol gezin. Ze praten enorm veel met elkaar, delen elkaars verdriet en zijn er dag en nacht voor elkaar", aldus de manager.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.