Marechaussee haalt lid No Surrender uit vliegtuig op Schiphol voor ontvoeringszaak Breda - Omroep Brabant

Marechaussee haalt lid No Surrender uit vliegtuig op Schiphol voor ontvoeringszaak Breda

20 juni 2017 om 17:52
nl
Voor de ontvoering en mishandeling van een voormalig lid van motorclub No Surrender op de parkeerplaats van de IKEA in Breda heeft de marechaussee dinsdag een 30-jarige verdachte aangehouden. De man die lid is van de motorclub werd op Schiphol aangehouden. Hij zat in het vliegtuig dat naar Curaçao ging vertrekken.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

De verdachte is naar het politiebureau gebracht. De politie heeft twee huizen in Terneuzen en in Hulst, de woonplaats van de man, doorzocht. Ook wordt er nog gezocht naar twee andere mannen die bij deze zaak betrokken zijn.

Gewond
Het slachtoffer werd vorig jaar september ernstig mishandeld op de parkeerplaats aan de Kruisweide. Later werd hij ontvoerd. De man liep meerdere verwondingen op aan zijn gezicht.

Vorige week werden in Bureau Brabant beelden getoond van de mishandeling. Te zien was dat de man op klaarlichte dag door vier mannen in elkaar werd geslagen.

Twee verdachten vast
Na de uitzending meldde een 26-jarige man uit Den Haag zich bij de politie. Hij had zich herkend op de beelden. De man is aangehouden en zit nog vast.
[Youtube:https://youtu.be/In9Kt4QpDbk]

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.