Politie toont foto's vermoorde man in Roosendaal, nog onbekend wie hij is

21 juni 2017 om 10:00
nl
De man die vorige week woensdag dood werd gevonden aan de Turfvaartsestraat in Roosendaal, is vermoord. De politie weet na een week nog altijd niet wie hij is. Daarom zijn dinsdagavond foto's van het lichaam getoond in Opsporing Verzocht.
Profielfoto van Tom van der Meer
Geschreven door
Tom van der Meer

De uitzending zorgde voor 23 tips in de zaak. Verschillende namen kwamen naar boven en één naam zelfs meerdere keren. Het onderzoeksteam gaat de tips onderzoeken.

Voorbijgangers vonden vorige week een lichaam onder een blauw zeil. Na enkele dagen vertelde de politie dat het om een oudere man ging. 

Pas na een paar dagen werd duidelijk dat de man vermoord is. De politie hield er tot dat moment rekening mee dat de man een zwerver was, die zelf het zeil over zich heen had getrokken.

De dode man mist een paar tanden en heeft wat littekens. Hij droeg een horloge, armband en gouden ketting met een beeltenis van Jezus. Meer foto's staan op de site van de politie.

Herkennen
De politie is op zoek naar mensen die de man of de sieraden herkennen. Ook worden mensen die vorige week dinsdag 13 juni in de buurt van de Turfvaartsestraat zijn geweest gevraagd zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.