Tom Boere traint zaterdag voor het eerst met zijn nieuwe club: 'Mooie uitdaging'

21 juni 2017 om 20:40 • Aangepast 21 november 2020 om 00:13
nl
Tom Boere laat de Jupiler League achter zich en maakt zich op voor een avontuur in de eredivisie. De spits maakt de overstap van FC Oss naar FC Twente. Bij de club uit Enschede heeft hij een contract getekend voor drie seizoenen.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Ik ben erg blij met deze nieuwe stap. FC Twente is een fantastische club met een machtig mooi stadion en een fanatieke aanhang", zegt Boere op de website van zijn nieuwe club. "De Eredivisie is natuurlijk een stap hoger  voor mij en dat zie ik als een mooie uitdaging om zo zelf ook weer naar een hoger niveau te groeien."

"Ik kijk uit naar de eerste training van zaterdag en heb veel zin om hier aan het nieuwe seizoen te beginnen", aldus Boere.

Wachten op privacy instellingen...

FC Oss is trots
Boere stond in de belangstelling van meerdere clubs na een goed seizoen bij FC Oss. Hij scoorde 33 keer in 38 wedstrijden. Directeur Peter Bijvelds is blij met de transfer. "Na de aan- en verkoop van Kevin van Veen en Luuk Koopmans is dit de derde keer in korte tijd dat we succesvol zijn op de markt."

"Dat is een prestatie van ons, maar vooral van de jongens - in dit geval van Tom - zelf. Hij heeft het geweldig gedaan en maakt terecht een stap hogerop. We zijn blij dat FC Twente aan onze financiële wensen wilde voldoen en trots dat Tom deze stap maakt. Hopelijk slaagt hij ook op een hoger podium", aldus Bijvelds.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.