Django Wagner is écht ‘Echte Vrienden’ met Frans Duijts en Peter Beense

30 juni 2017 om 15:05
nl
De drie supersterren van het levenslied hebben hun krachten gebundeld. Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts brengen als het trio ‘Echte Vrienden’ hun allereerste singel uit, met de toepasselijke titel ‘Muziek Is Ons Leven’. En ja, de zangers zijn ook echt bevriend met elkaar.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Het nummer gaat over de gezamenlijke passie voor zingen. “Je kunt nog zulke goede vrienden zijn, als de drie stemmen niet matchen, dan houdt het op. Maar onze stemmen passen gewoon top bij elkaar”, zegt Django over de samenwerking.

Goede klik
Met z’n drieën zingen staat eigenlijk al heel lang op de planning, vertelt de zanger. “We hebben elkaar in de loop van de jaren kennen. Eerst ben je nog collega’s, maar er was altijd al een goede klik. Nu zijn we echt vrienden. Ik ben zelfs bij het afzwemmen van de jongste dochter van Frans Duijts geweest.”

De samenwerking tussen de vrienden gaat tot nu toe van een leien dakje. “Het samenwerken is natuurlijk wel even anders, maar toch heel leuk. En de meerderheid beslist als het aankomt op liedjeskeuze bijvoorbeeld. We zijn ook nog eens een democratisch trio!”

Concert
Dit najaar verschijnt het eerste album van Echte Vrienden. “Als klapper op de vuurpijl geven we op 27 oktober in de voormalige Heineken Music Hall een concert met z’n drieën met hoofdzakelijk eigen repertoire. Dat wordt echt een Hollands meezingfeest.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.