PSV start nieuw seizoen met vuurwerk, fans hopen op versterkingen

3 juli 2017 om 14:21 • Aangepast 20 november 2020 om 23:55
nl
PSV is de voorbereiding op het nieuwe seizoen maandagmiddag begonnen. Trainer Phillip Cocu stond met een groot deel van zijn selectie voor het eerst op het trainingsveld. Een paar honderd toeschouwers zijn aanwezig op de Herdgang, waar de spelers onder begeleiding van veel vuurwerk naar het veld liepen.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout
Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...'Er mag nog wel wat bij'
Een paar honderd fans bezochten de eerste training van PSV. De meeste supporters zijn optimistisch, hoewel ze ook nog wel hopen op de komst van nieuwe spelers.

"Het komt allemaal goed, het kampioenschap moet wel kunnen", zegt een fan langs het trainingsveld. "Ik verwacht er veel van. Met deze selectie, ja. Er mag nog wel wat bijkomen, een goede spits. Als het achterin allemaal zo blijft, met De Wijs, denk ik dat het goed komt."

Niet iedereen is even optimistisch. "Het is afwachten wat de nieuwe aankopen zijn en wat er gaat vertrekken. Ik heb nog niet het idee dat we kampioen worden, echt niet. Het ergste is dat spelers op het allerlaatste moment weggaan. Dat we niet fatsoenlijk de tijd hebben om iets te kopen, daar ben ik bang voor."

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.