Kovacs speelt voor 65.000 toeschouwers als voorprogramma van Robbie Williams

4 juli 2017 om 20:16 • Aangepast 20 november 2020 om 23:52
nl
Nog maar drie jaren geleden bracht de Eindhovense zangeres Kovacs haar eerste single uit, en dinsdagavond staat ze als voorprogramma van Robbie Williams in een uitverkocht Goffertpark in Nijmegen. De zangeres wachtte in spanning met haar band in de coulissen. Om halfzeven trapten ze af.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

“Ik ben wel zenuwachtig”, liet de zangeres weten aan Radio 2, kort voor de soundcheck. De omvang van de show, met 65.000 toeschouwers, is behoorlijk intimiderend voor de 27-jarige artiest. “Het is een enorme productie. Volgens mij zijn er 43 vrachtwagens.”

LEES OOK: Zangeres Kovacs neemt afscheid van en verwelkomt nieuwe band

Ook Eindhovense gitarist Estelle Stijkel is onder de indruk van de productie. “Ik zag al een enorme reeks pedalen van Robbies gitarist liggen en dan die kleine van mij ernaast”, vertelt de gitarist. “Dat maakte me even zenuwachtig, maar we hebben er zin in.” De gitarist van Kovacs gaat na de show ook genieten van de hoofdact. “Straks pak ik een whiskey’tje met mijn zus die ook mee is”, lacht ze. “En dan keihard meeschreeuwen met het nummer ‘Angels’ haha.”

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Drukke zomer
Het wordt een drukke zomer voor de Eindhovense zangeres. Ze stond al op Pinkpop en is verder op North Sea Jazz en Lowlands te zien.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.