Per helikopter naar eindgala, Else en Luuk regelden het: 'Dit was zo gaaf!'

9 juli 2017 om 01:27 • Aangepast 20 november 2020 om 23:44
nl
Je kunt het zo gek niet bedenken of het was er. Geslaagden van het Jacob-Roelandlyceum in Boxtel arriveerden zaterdag in de meest excentrieke voertuigen op het eindgala van hun school. Maar niemand overtrof het transportmiddel van Luuk van de Ven en Else van den Wittenboer. Zij kwamen per helikopter.
Profielfoto van Tonnie Vossen
Geschreven door
Tonnie Vossen

Rond acht uur landde de helikopter op het sportveld van de school. In smoking kwam eerst Luuk van de Ven naar buiten. Met de galantheid die hoort bij zo'n pak, hielp hij vervolgens Else met uitstappen. "Dat ging nog wel, maar instappen was in deze galajurk niet gemakkelijk", liet zij zich ontvallen.

'Supervet'
Het tweetal was behoorlijk onder de indruk van de vlucht. "Ik vond het super leuk", zegt Luuk met een stralende glimlach op zijn gezicht. "Het is supervet om erin te zitten."

"Je kunt alles zien. Zelfs je eigen huis zie je van boven", vult Else aan. "Dan besef je pas hoe klein alles is."

Wachten op privacy instellingen...


Elze regelde de vlucht
Het was de vader van Else die met het voorstel kwam om met de heli naar het eindgala te gaan. "De helikopter is van mijn werkgever, maar Else heeft de vlucht zelf geregeld", aldus Willy van den Wittenboer.

De helikopter steeg op in Best, vloog een rondje over Liempde waar Luuk woont en daarna over Oirschot, de woonplaats van Else. Dat rondje had van de twee nog wel wat langer mogen duren.

"Het is ongelofelijk hoe snel je ergens bent. Waar je normaal op de fiets een kwartier over doet, haal je in een helikopter in twee minuten", zegt Else. Helaas voor de twee wachtte de helikopter het eind van het gala niet af. "We worden gewoon met de auto opgehaald."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.