Godelieve weet zeker dat haar vermiste zoon Jelle vermoord is en leeft al jaren in een nachtmerrie

12 juli 2017 om 23:02 • Aangepast 20 november 2020 om 23:38
nl
Jelle Leemans wordt sinds 21 november 2013 vermist. Hij vertrok die dag met de auto naar Roosendaal en kwam nooit meer thuis. Misdaadjournalist John van den Heuvel sprak woensdagavond de moeder van Jelle in RTL Boulevard. “Ik ben ervan overtuigd dat hij vermoord is”, aldus de verdrietige moeder.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

De politie heeft sinds kort informatie die erop wijst dat hij slachtoffer is geworden van een zogenaamde ‘ripdeal’, waarbij drugs worden gestolen. Zijn auto werd een paar dagen na zijn verdwijning gevonden in het Belgische Merksem. Het lichaam van Jelle is nog steeds niet terecht. Mensen die informatie hebben kunnen zich melden bij de politie. Dat kan ook anoniem.

LEES OOK: Onderzoek naar vermiste Jelle Leemans in Breda: auto in Markkanaal was leeg, geen sporen van Belg

“Ik ben ervan overtuigd dat hij vermoord is”, vertelt moeder Godelieve aan Van den Heuvel. “Ik wist direct dat er iets ernstigs aan de hand was.” Ze leeft al sinds de vermissing in een nachtmerrie en roept mensen op met tips te komen, desnoods anoniem.

Wachten op privacy instellingen...

Dat Jelle connecties had met de drugswereld, vermoedde Godelieve al langer. “Hij heeft mensen ontmoet in het drugsmilieu”, vertelt ze in RTL Boulevard. “Hij heeft op dat vlak alles voor zichzelf gehouden. Het geld is naar zijn hoofd gestegen.”

‘Mexicaanse toestanden’
Van den Heuvel vertelde in RTL Boulevard dat deze zaak duidelijk aangeeft hoe de onderwereld in Brabant te werk gaat. Hij sprak zelfs van ‘Mexicaanse toestanden’.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.