Voetbalfeest barst bijna los in Breda en Tilburg, nog kaarten te koop voor EK Vrouwenvoetbal

14 juli 2017 om 14:19
nl
Het wordt de komende weken één groot voetbalfeest in Breda en Tilburg tijdens het EK Vrouwenvoetbal. En wie wil, kan dat feestje mee vieren, want er zijn nog voldoende kaarten te koop voor het EK. De eerste wedstrijd in Breda is aanstaande maandag, Tilburg volgt een dag later.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

In het Rat Verlegh Stadion in Breda worden vijf wedstrijden gespeeld: vier groepswedstrijden en een halve finale. Tilburg is de speelstad voor 4 groepswedstrijden en een kwartfinale. Het Nederlands Elftal speelt op maandag 24 juli in het Koning Willem II stadion tegen de Belgische ‘Red Flames’. Die wedstrijd is uitverkocht.

Kaartjes voor 10 euro
Voor alle andere wedstrijden in Breda en Tilburg (zie hieronder het overzicht) zijn nog genoeg kaarten beschikbaar. Al vanaf tien euro per kaartje kan je kijken naar de Europese top van het vrouwenvoetbal. Ter vergelijk: bij het EK 2016 voor mannen kostte een kaartje voor een groepswedstrijd minimaal 68 euro, zo zocht actiepagina.nl uit

Oranje speelt drie groepswedstrijden, waarvan dus één in Brabant. Mochten de vrouwen tweede worden in Groep A en de kwartfinale winnen, dan spelen ze in Breda hun halve finale op donderdag 3 augustus.

Brabantse speeltsters op tv
Omroep Brabant besteedt uiteraard aandacht aan de EK Vrouwenvoetbal. Op televisie wordt vrijdag 14 juli vanaf 18.55 uur de EK-special Brabantse Leeuwinnen uitgezonden. In de uitzending zitten interviews met de Brabantse speelsters Angela Christ, Danielle van de Donk en Kika van Es, vrouwenvoetbal-ambassadeur Pierre van Hooijdonk en voetbaltrainer Robert Maaskant

Wedstrijden in Breda
Maandag 17 juli: Duitsland – Zweden
Donderdag 20 juli: Noorwegen – België
Zondag 23 juli: Engeland – Spanje
Woensdag 26 juli: Zwitserland – Frankrijk
Donderdag: Halve finale

De Fanzone in Breda is op de Willemstraat, bij het station. Alle dagen dat er in Breda gevoetbald wordt is deze open. Ook tijdens de openingswedstrijd van het EK op zondag, de kwartfinales, halve finales en de finale zijn fans daar welkom.

Wedstrijden in Tilburg
Dinsdag 18 juli: Frankrijk-IJsland
Vrijdag 21 juli: Duitsland – Italië
Maandag 24 juli: België – Nederland (uitverkocht)
Donderdag 27 juli: Portugal – Engeland
Zondag 30 juli: Kwartfinale

De Fanzone in Tilburg is op het Pieter Vreedeplein en open op alle dagen dat er in Tilburg gevoetbald wordt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.