Noodlanding voor dj Hardwell, dj Afrojack biedt Hardwell een lift aan in zijn vliegtuig

18 juli 2017 om 10:10 • Aangepast 20 november 2020 om 23:31
nl
Niet alleen ‘normale’ mensen hebben weleens pech met hun voertuig. Het overkomt zelfs Robbert van de Corput, de Bredase dj Hardwell. Zijn privéjet liet het zondagnacht afweten. Daarom vroeg hij zijn collega dj Afrojack om een lift.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Hardwell had net gedraaid op het Ultra Festival in Kroatië en was al weer op weg naar Nederland, toen zijn vliegtuig problemen kreeg met een vleugel en een noodlanding moest maken.

Chersonissos
De noodlanding verliep gelukkig zonder problemen. Maar terug naar huis gaan, werd een probleem. Daarom belde hij zijn collega dj Afrojack met de vraag of hij toevallig met hem mee naar Nederland kon vliegen.

Afrojack had ook op Ultra Festival gedraaid en stond klaar al op de startbaan om te vertrekken. "Hij had geen tien seconden later moeten bellen, want we stonden al in de bocht om te vliegen", vertelt Frits van de Clips, fotograaf bij Afrojack. "Toen besloten we om te draaien en te wachten op Hardwell. Eigenlijk was het echt gezellig."

De dj's gingen niet gelijk naar Nederland maar via Chersonissos. Afrojack moest namelijk nog een concert geven in de Griekse badplaats. Daarna vlogen ze snel terug naar Rotterdam.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.