Romário weer terug in Eindhoven bij zijn 'vrienden voor het leven'

18 juli 2017 om 11:45 • Aangepast 20 november 2020 om 23:31
nl
Oud-profvoetballer Romário de Souza Faria was maandagavond weer even terug in Eindhoven. De Braziliaan genoot van de tapas in Restaurant El Patio Andaluz. "Een beetje oude herinneringen ophalen. Vrienden voor de rest van mijn leven", aldus Romário op Instagram over het restaurant.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De oud-voetballer van PSV komt vaak in het Eindhovense restaurant als hij in Nederland is. "Elke één à twee jaar is hij hier", vertelt de eigenaar van het restaurant. "Het is altijd goed als hij er is!"

Op het Instagramaccount van 'Het Kleintje' is duidelijk te zien dat de oud-speler zich goed heeft vermaakt. Niet alleen werd er dus gegeten, maar Romário greep ook nog even kort de microfoon om te zingen.

Gesloten deur
"Hij is was hier met familie. We hebben de deur van ons restaurant dichtgedaan, zodat mensen hem niet konden lastigvallen", vertelt hij. "Maar inmiddels is hij er weer vandoor."

Wachten op privacy instellingen...

Romário was de hele dag in ons land. Hij bezocht onder meer Madurodam in Den Haag en ging met de tram in Amsterdam, zo blijkt uit zijn toeristische foto's.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!