18 juli 2017 om 22:58 • Aangepast 20 november 2020 om 23:30
Hirving Lozano heeft dinsdag in Zürich kennis gemaakt met zijn nieuwe ploeggenoten van PSV. De aanwinst uit Mexico miste de eerste dagen van het trainingskamp van zijn nieuwe club omdat hij actief was op de Confederations Cup.
Profielfoto van Joost van Erp
Joost van Erp

Lozano kwam daardoor later terug van vakantie en trainde de afgelopen dagen eerst individueel in Eindhoven. De Mexicaan is vooralsnog de grootste aankoop van PSV deze zomer.

PSV speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Grasshoppers. Lozano deed niet mee. Hij werkte een training af. De Eindhovenaren speelden de wedstrijd met veel jongelingen.

PSV was voor rust de bovenliggende partij. Een treffer bleef alleen uit. Gudmundsson leek de Eindhovenaren op voorsprong te zetten, maar zijn doelpunt werd geannuleerd wegens buitenspel. Na een half uur kwamen de Zwitsers op 1-0 via oud-Ajacied Lucas Andersen. Direct na de pauze maakte Gastón Pereiro de 1-1. Hij tikte een vrije trap binnen.

Andersen bracht na een uur spelen opnieuw Grasshoppers op voorsprong. Munsy besliste vier minuten voor tijd de wedstrijd.

NAC en FC Den Bosch
Ook NAC Breda speelde dinsdag een oefenwedstrijd. Tegen het Turkse Gençlerbirligi werd het 2-2. Mounir El Allouchi en Thierry Ambrose (strafschop) scoorden voor de Bredase club tegen de nummer acht van Turkije. NAC kwam in het duel steeds op voorsprong, maar zag Gençlerbirligi tweemaal op gelijke hoogte komen. FC Den Bosch won, tenslotte, met 5-1 van Helvoirt. Het was de eerste oefenwedstrijd van de Bosschenaren dit seizoen.