Video

Binnenkijken bij de tropische verrassing in Roosendaal [VIDEO]

21 juli 2017 om 08:56 • Aangepast 20 november 2020 om 23:27
nl
Wil je op een regenachtige dag aan een liaan slingeren? Dan is het huis aan de Marmotberg in Roosendaal misschien wat voor jou. De woning op nummer 6 is namelijk tot in de details ingericht in junglestijl.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door


Makelaar Bob van Dijk omschrijft het huis op Funda als een royale tussenwoning met een bijzondere afwerking. Bijzonder opmerkelijk kun je het zeker noemen. Alleen het looppad naar de voordeur is al een avontuur op zich. Via een weelderig begroeide bamboetunnel kom je bij de voordeur. Tenminste als je de gecamoufleerde entree kunt vinden.

Heerlijk tropisch
In Bali, Costa Rica of het Amazonegebied zouden ze jaloers zijn op de inrichting die je vervolgens tegenkomt. Baden doe je in een luxe grot en slapen en wonen tussen met kiezels en flagstones gemozaiëkte muren. Pas op voor de knuffeltijgers en ingelijste wilde dieren!

Maar de vrijheid voel je pas echt als je op een tropische dag de achterdeur opendoet. Palmen wuiven je tegemoet. En de metershoge bamboe, waar een gemiddelde panda een feestmaal aan heeft, zorgen voor een heerlijke schaduw van de zon op het westen.

Iets voor jou?
Zijn tickets to the tropics net iets te duur voor je en ben je uitgekeken op de wildernis van een bekend vakantiepark dat ongeveer dezelfde uitstraling heeft, dan is dit echt iets voor jou.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.