PSV aast op revanche in snikheet Kroatië

2 augustus 2017 om 22:25 • Aangepast 20 november 2020 om 23:11
nl
Op het moment dat Kroatie zucht onder een hittegolf, zal PSV alle reserves moeten aanspreken om te voorkomen dat de club ruim een week voor het begin van de competitie al in een flinke crisis komt.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

De thermometer tikte woensdagavond nog ruim 30 graden aan, toen het team van trainer Phillip Cocu het veld van het oude, pittoreske Gradski stadion betrad.

Wachten op privacy instellingen...

Een ruim 65 jaar oud stadion, waar zelden successen werden gevierd en waar uitschakeling van PSV het hoogtepunt uit de geschiedenis van de club zou betekenen.

'Dat laten we niet gebeuren'
Maar zover wil PSV het niet willen laten komen. Jeroen Zoet is daar resoluut in. "Dat laten we niet gebeuren, dat wij worden uitgeschakeld. We weten dat we beter zijn en kunnen en dat moeten we laten zien", aldus Zoet.

Ook Phillip Cocu toonde zich strijdvaardig. Hoewel zijn ploeg het zichzelf moeilijk heeft gemaakt, verwacht hij dat dat rechtgezet kan gaan worden.

'We gaan ons plaatsen'
"We gaan ons plaatsen. Dat moet gewoon gebeuren. We hebben de favorietenrol en moeten met geloof en overtuiging deze wedstrijd ingaan. Natuurlijk staat er druk op, maar dat staat op iedere wedstrijd van PSV", aldus de trainer.

Over de opstelling wilde Cocu nog niks zeggen. Maar de verwachting is dat in vergelijking met de heenwedstrijd Lozano, Luckassen en Pröpper de plaatsen innemen van De Jong, Schwaab en Ramselaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.