Anja en partner opgelet: jullie trouwring is gevonden!

3 augustus 2017 om 17:15 • Aangepast 20 november 2020 om 23:10
nl
"Als ik zelf iets dierbaars kwijtraak, wil ik het ook graag terug." Bert van Tilburg uit Oss vond in zijn woonplaats een gouden trouwring met de inscriptie 'Anja 15-06' en een jaartal. Bert bezorgt de ring graag terug bij Anja of haar partner en is naar hen op zoek.
Profielfoto van Marjanka Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Oerlemans

Het jaartal dat in de ring staat houdt Bert nog even voor zich. "Er zijn er misschien bij die zeggen, nou die ring wil ik wel." Hij houdt het jaartal dus ter controle achter.

'Wat blinkt daar?'
Bert vond de ring in het zand bij een parkeerplaats in de Korenstraat en dacht: "Wat blinkt daar toch?" Het bleek dus een gouden ring te zijn met een duidelijk leesbare inscriptie. Het sieraad is eenvoudig, klassiek, zonder steentjes. "Het is wel een flinke ring. Ik heb behoorlijk grote handen, maar dit is nog een maatje groter."

De eerlijke vinder zette woensdag een foto van de ring op Twitter en Facebook. "Het bericht is wel gedeeld, maar er heeft zich nog niemand gemeld. Ik weet ook niet hoe lang de eigenaar 'm al kwijt is." En lachend: "Misschien is 'ie wel uit boosheid weggegooid."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!