Video

Kledingzaak in Vught opnieuw mikpunt van dieven

5 augustus 2017 om 13:26 • Aangepast 20 november 2020 om 23:07
nl
Kledingzaak Joep van Ham in Vught is vrijdagnacht opnieuw bezocht door kledingdieven. De politie spreekt over een 'snelkraak'.
Profielfoto van Marjanka Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Oerlemans
Wachten op privacy instellingen...

Buurtbewoners zouden wakker zijn geworden van gebonk en de politie hebben gebeld. De politie heeft op de A2 een 'verdacht voertuig' achtervolgt na de snelkraak, maar die ging er met hoge snelheid vandoor en is niet meer gevonden.

Wachten op privacy instellingen...



In 2016 werd er in korte tijd meerder keren ingebroken in de kledingzaak. Op 7 april in dat jaar werd de pui geramd met een parasolvoet en gingen de daders ervandoor met dure merkkleding.

Nuchter
Eigenaar Joep van Ham blijft ook na de recente kraak van vrijdagnacht nuchter. "Ik laat me niet afschrikken, ik doe dit veel te graag." Zijn gevoel voor humor is de ondernemer niet kwijtgeraakt: "De dieven hebben smaak. Ze hebben de mooiste en duurste kleren meegenomen."

Wat de totale waarde van de gestolen kleren is, is onbekend.

Wachten op privacy instellingen...

Vaker in Vught
Van Ham is niet de enige ondernemer in Vught die te maken heeft met diefstal. Eind juni was het aan De Schakel nog raak. Ook ondermer Mario Luiken is ongewenst ervaringsdeskundige geworden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.