Donutje doen? Dunkin’ Donuts komt naar Brabant

5 augustus 2017 om 17:45 • Aangepast 20 november 2020 om 23:07
nl
Het Amerikaanse Dunkin’ Donuts komt naar Brabant. Wereldwijd heeft de donutwinkel meer dan twaalfduizend zaken in 45 landen. Volgend jaar zijn eindelijk ook de vier grote Brabantse steden aan de beurt.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Het bedrijf opende eerder dit jaar al vijf vestigingen in Nederland, maar die liggen allemaal in Amsterdam. Volgend jaar zijn Den Bosch, Breda, Eindhoven én Tilburg aan de beurt zo laat het bedrijf aan Omroep Brabant weten. "Er zijn op dit moment gesprekken met pandeigenaren", aldus een woordvoerder.

Nog geen locatie
De eigenaar van de keten bevestigt aan Omroep Brabant dat de donutzaak inderdaad naar de vier steden komt, maar dat er nog naar geschikte locaties gezocht wordt. “We zijn nog op zoek naar een locatie in Tilburg, volgend jaar op Roze Maandag zijn wij er!”, schrijft een medewerker op Facebook. Wanneer de filialen precies open gaan, is nog niet bekend.

Triple Chocolate Cake Ring
Beroemd zijn de vele bijzondere donuts die in de winkels van Dunkin' Donuts te koop zijn. Zo kan er gekozen worden voor een Maple Drizzle, een Stroopwafel Donut, de Lemon Frosted of een Triple Chocolate Cake Ring.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.