Diego Maradona in Mierlo, fans grijpen hun kans [VIDEO] - Omroep Brabant
Video

Diego Maradona in Mierlo, fans grijpen hun kans [VIDEO]

6 augustus 2017 om 19:16
nl
Hotel Carlton De Brug in Mierlo heeft sinds zaterdagavond een bijzondere gast: Diego Armando Maradona. De oud-stervoetballer van Napoli is tegenwoordig coach van FC Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten. Fans verzamelden zich zondagmiddag voor het hotel.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

[tweet:https://twitter.com/NoelvanHooft/status/894175613652750342]

FC Fujairah is in Mierlo op trainingskamp. De club traint op het veld van Mifano.

Foto's op terras
Zondagochtend was de eerste training. Na de training zat Maradona op het terras van het hotel en ging hij met wat hotelgasten op de foto. Een van hen was Christian Swinkels.

“Ik sta nog helemaal te trillen”, laat hij weten. “Het is de beste voetballer ooit.” Hij is dan ook erg blij met het kiekje. “Ik hoorde dat hij in Mierlo zat en dacht: ‘die kans laat ik niet liggen’. Dus ik loop zo het hotel en de eetzaal binnen en zeg: ‘Diego, please a picture’.”
[instagram:https://instagram.com/p/BXbdleKg3qc]
De Argentijn deed niet moeilijk en nam even de tijd voor Swinkels. Tijd voor een praatje was er alleen niet, want de trainer werd alweer meegenomen door het personeel. “Het is toch vereeuwigd en daar ben ik heel blij mee”, aldus Swinkels.
[tweet:https://twitter.com/NoelvanHooft/status/894158836768092160]
Vedette
Maradona wordt gezien als een van de grootste voetballers die de wereld ooit heeft gekend. Hij was dé vedette tijdens het WK voetbal van 1986, waar hij Argentinië aan de wereldtitel hielp. Mede dankzij de 'hand van God'.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.