De hond van boef zit op Instagram en is razend populair, en zo zijn er steeds meer viervoeters met e

14 augustus 2017 om 22:03
nl
Het hondje van de Tilburgse rapper Boef, Gucci, heeft een eigen Instagram-account. Met succes, want het beestje heeft in een week tijd al meer dan 72.000 volgers. Gucci is niet het enige beroemde huisdier. Er zijn wel meer Bekende Brabanders die hun huisdieren maar al te graag een platform geven op social media.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

[instagram:https://instagram.com/p/BXs72G-Apdz]

Ivy Tutorials
YouTuber NikkieTutorials bijvoorbeeld. Haar hondje Ivy die ze uit het asiel haalde, heeft bijna dertigduizend volgers op Instagram.
[instagram:https://instagram.com/p/BA8g2m6DWWS]

Poes Decibel
Domien Verschuuren steekt de liefde voor zijn poes Decibel niet onder stoelen of banken. Ook hij maakte recent een eigen Instagram-pagina voor het beestje aan. Het zal nog even duren voordat de poes net zo populair is als de bekende huisdieren hierboven. Decibel heeft iets meer dan duizend volgers.
[instagram:https://instagram.com/p/BWDdCVRFv7K]

Bane in de Tweede Kamer
De hond van Brabants voormalig topmodel Lonneke Engel reist de hele wereld af. En dat moet natuurlijk gedeeld worden! Op Instagram zien we Stafford Bane in de Tweede Kamer, in New York City en natuurlijk in Eindhoven, waar zijn baasje vandaan komt.
[instagram:https://instagram.com/p/BXutzxOgEO0]
 
Smoothie is wereldberoemd
De kat van Eindhovenaar Arvid van Boekel is beroemder dan zijn baasje. Smoothie heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram. Er zijn zelfs sokken te koop met de afbeelding van Smoothie erop.
[instagram:https://instagram.com/p/BXqfsHDgNHS]

Medailles eten
Ook de katten van topzwemster Ranomi Kromowidjojo hebben hun eigen Insta-account. Sun Tzu& Musashi heten ze. En ze blijken dol op de medailles van de wereldkampioen...
[instagram:https://instagram.com/p/BXndS4blAkc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.