Is het Elvis in een politiepak? Wijkagenten hebben lol met gouden zonnebril

16 augustus 2017 om 14:17 • Aangepast 20 november 2020 om 22:53
nl
Sta niet gek te kijken als je vandaag in Roosendaal Elvis Presley in een politiepak tegen het lijf loopt. Nee, The King is niet uit de dood herrezen. Het zijn wijkagenten die deze ochtend blijkbaar wat tijd over hadden en graag wilden poseren met een gouden zonnebril op.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De Amerikaanse zanger overleed op 16 augustus 1977 en dat is vandaag dus veertig jaar geleden. Veel mensen staan daar op deze woensdag bij stil en dus ook de wijkagenten in Roosendaal. Met de hashtag TheKingIsAlive delen ze hun foto's op social media.

"Wij zijn allemaal fan geweest van Elvis", laat wijkagent Dion Voorheijen weten. "Natuurlijk zijn onze tweets altijd serieus, maar we willen laten zien dat wij ook stilstaan bij zijn veertigste sterfdag. En ja, het is met een knipoog."

Geen vetkuif
Heel erg treffend is de gelijkenis overigens niet. Bij vrijwel alle mannen ontbreekt de imponerende vetkuif van Elvis. Slechts een van de agenten komt nog aardig in de buurt, maar de rest zal toch echt een pruik moeten aanschaffen willen ze nog enigszins op The King lijken. 

Kijk en oordeel vooral zelf:Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.