Diego Maradona schittert in reclame van Bavaria: ‘Supergaaf dat het gelukt is’

18 augustus 2017 om 16:49
nl
Voetballegende Diego Maradona is in de buurt en wat doe je dan als Bavaria? Juist, proberen daar commercieel gebruik van te maken. En dat is gelukt. ‘Pluisje’ speelt de hoofdrol in een nieuwe versie van de Bavaria-reclame met Marco van Basten uit 1993.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

Maradona is met zijn club Al-Fujairah op trainingskamp in Mierlo. “Toen we hoorden dat hij in de buurt was, wilden we daar wat mee doen. De campagne voor Bavaria 0.0 loopt nu en daar paste dit idee uitstekend bij”, legt woordvoerster Rinske van den Bos van Bavaria uit.
[YouTube:https://youtu.be/Rg_inHLsniI]

De bierbrouwer uit Lieshout schakelde snel en tot grote vreugde liet Maradona weten te willen meewerken. Donderdagavond werd de reclame opgenomen in het Philips Stadion in Eindhoven. “Supergaaf dat het gelukt is.”

Een-tweetje
De reclame is een nieuwe versie van de commercial met Van Basten, 24 jaar geleden. “Dat idee kwam meteen bij ons naar boven. En eerder hebben we ook het liedje ‘Live is Life’ gebruikt. Dit een-tweetje lag daarom voor de hand”, aldus Van den Bos. De commercial wordt vooralsnog alleen online gebruikt.
[YouTube:https://youtu.be/IK5HljWZIZ0]

Mierlo wordt sinds de komst van Maradona overspoeld met fans die op de foto willen met de voormalig stervoetballer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.