Video

Zo krijg je die lach van het gezicht van John de Bever

22 augustus 2017 om 17:47
nl
"Een hit komt niet uit de lucht vallen, John de Bever wel!" Vanuit die gedachte kreeg de Bossche volkszanger dinsdag een tandemsprong cadeau. Zijn partner wilde samen met Marianne Weber iets speciaals voor John doen, omdat de zanger met zijn hit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' maar liefst tien miljoen YouTube-views heeft bereikt.
Profielfoto van Gabriëlle van Vlodrop
Geschreven door
Gabriëlle van Vlodrop

John zelf kreeg pas hoogte van de parachutesprong toen hij op het vliegveld aankwam. De stunt was bedacht door zijn partner Kees Stevens en hun beider huisgenoot Marianne Weber. John zelf stond er alleen niet echt om te springen: "Ik pak jullie terug!"

ZIE OOK: John de Bever net als Oranje Leeuwinnen op één: 'Die meiden hebben mijn hart gestolen'

Zenuwachtig
De zanger was zo zenuwachtig dat hij er hoofdpijn van kreeg.
[tweet:https://twitter.com/Journaloor/status/899937893166264320]

"Ik heb van geen enkel moment genoten, behalve dat ik dichter bij de grond kwam", zei John toen hij weer met beide benen op de grond stond. "Ik zoek het gevaar nooit op."
[tweet:https://twitter.com/Journaloor/status/899950473570070528]

Felicitaties en tranen
Op de grond was er voor John nog een verrassing. Zijn vader wachtte hem op, met felicitaties en een kleine award voor de prestatie. Zowel vader als zoon hielden het niet helemaal droog.

Een parachutesprong is ook niet niks. Vanaf vier kilometer hoogte viel de 'Oranje volksheld' uit een vliegtuigje, met een snelheid van maar liefst 200 kilometer per uur.

De clip waar het allemaal om te doen is:
[youtube:https://youtu.be/Ish_BwyjOso]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.