Video

New Kids-snackbar ’t Pleintje heeft een nieuwe eigenaar, jonguh!

23 augustus 2017 om 14:15
nl
Van wie is nou de snackbar? De meest beruchte snackbar van Nederland heeft een nieuwe eigenaar. Snackbar ‘t Pleintje in Den Dungen, bekend van de New Kids, heropende deze week haar deuren onder de hoede van 22-jarige Melissa van Hintum.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

Dinsdag was de heropening van het frietkot dat centraal staat in de televisie- en filmserie New Kids. De nieuwe eigenaresse Melissa is een geboren en getogen inwoner van Maaskantje en werkte al zeven jaar in dienst van de vorige eigenaren.

'Het allerleukst'
"Ik deed dit altijd als bijbaantje naast mijn studie", vertelt Melissa, die net is afgestudeerd. "Ik heb allerlei baantjes gehad, maar dit is voor mij het allerleukst. Ik gooide hier al op mijn zevende mijn eerste snack in de frituur."

Melissa heeft niet alleen de snackbar overgenomen, maar ook de grond gekocht. "Dit was voor mij een unieke kans en die heb ik aangegrepen. Ik heb er heel erg veel zin in. Ik ga nu het cafetaria helemaal in m'n eentje runnen. Ik ga binnenkort met de gemeente om de tafel om te praten over een eventuele verbouwing."

LEES OOK: Snackbar ’t Pleintje uit New Kids staat te koop: ‘Aan alles komt een eind’

Vorige eigenaar
Eric van Zandbeek runde met zijn vrouw tot een maand geleden de snackbar. Hij liet weten na zestien jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Fans van de New Kids, soms zelfs helemaal uit Duitsland en Oostenrijk, wisten de snackbar te vinden. “We snapten er eigenlijk niets van, maar het was wel leuk”, vertelde Eric. 

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=mxs4-0oYZ5o"]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.