Maradona loopt kwaad weg bij eigen meet & greet, fans teleurgesteld

24 augustus 2017 om 19:13 • Aangepast 20 november 2020 om 22:40
nl
Op de foto met Maradona en een handtekening krijgen van de Argentijnse voetballegende. Honderd gelukkigen kregen die kans. Althans, dat was de bedoeling. Na een paar foto's liep Maradona kwaad weg bij zijn meet & greet. Later heeft hij aangegeven last van zijn rug te hebben.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout
Wachten op privacy instellingen...

De fans die Maradona mochten ontmoeten moesten donderdag al flink wat geduld hebben. De voormalig voetballer kwam een uur later dan de bedoeling was. De Argentijn zou op de foto gaan met de fans en handtekeningen uitdelen. Toen zag hij dat het één op één was, in plaats van vijf fans tegelijk. Dat zinde hem niet, vervolgens liep hij boos weg.

De meeste fans gingen richting huis. Met een PSV-shirt van Maradona, maar zonder echte ontmoeting.

Wachten op privacy instellingen...

Maradona komt niet terug
De organisatie had nog even de hoop dat Maradona terug zou komen voor de fans die waren blijven wachten. Die fans werden teleurgesteld, na onderzoek van de dokter bleek dat geen optie, tot ongenoegen van iedereen.

Wachten op privacy instellingen...

Sponsoractie
PSV-hoofdsponsor Energiedirect.nl organiseerde de korte meet & greet met de voormalig stervoetballer in hotel Carlton De Brug in Mierlo.  Eigenlijk mochten honderd geselecteerden bij de sponsoractie de hand van Maradona schudden.

Wachten op privacy instellingen...


Maradona is momenteel hoofdtrainer van FC Fujaira, met die club is hij op trainingskamp in Mierlo.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Voorwaarden
Maradona is onvoorspelbaar, de organisatie van de foto- en handtekeningensessie wist dat vooraf ook al. In de algemene voorwaarden dekte het zichzelf al in, energiedirect.nl zou niet aansprakelijk zijn op het moment dat Maradona niet op zou komen dagen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.