NAC-trainer Stijn Vreven ziek van gelijkspel: ‘In zone van de waarheid moet je een killer zijn’

25 augustus 2017 om 23:07 • Aangepast 20 november 2020 om 22:38
nl
NAC gaf vrijdagavond een 2-0 voorsprong weg in het duel met Sparta. Trainer Stijn Vreven was teleurgesteld, dat liet hij na afloop duidelijk blijken.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Ik ben er heel ziek van", zei Vreven. "Om verschillende redenen. Je geeft een 2-0 voorsprong weg, maar hebt ook de kans op 3-1 en kans op 3-2. En met een aantal goals verdedigen we weer heel matig. In de zone van de waarheid moet je een killer zijn. Dan moet je op leven en dood verdedigen. Daar zijn we veel te soft in, veel te lief."

ZIE OOK: Wisselende resultaten voor Brabantse clubs in Jupiler League

"We verliezen onnodig twee punten vandaag", vervolgde de Belgische oefenmeester. "We moeten leren van onze fouten, dat is duidelijk. Ik ga de goede dingen van vandaag niet vergeten. Maar het gaat om de knikkers, je moet punten pakken. Het is echt zuur dat je die punten nu laat liggen."

Wachten op privacy instellingen...


'Een tikkie'
Rai Vloet scoorde zijn eerste officiële doelpunt voor NAC. Daar kon hij niet echt van genieten. "Ik ben er blij mee, maar had hier liever met drie punten gestaan." Toch wil hij het niet groter maken dan het is. "Het is even een tikkie, niet meer dan dat. Stap voor stap komen we er wel, we gaan de punten nog wel pakken."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.