Opnieuw NAC-speler voor FC Oss, spits Thomas Enevoldsen tekent bij NAC

30 augustus 2017 om 09:50
nl
NAC verhuurt Fisayo Adarabioyo voor de rest van het seizoen aan FC Oss. De aanvaller is daarmee de derde speler van de Bredase club die de tijdelijke overstap naar Oss maakt. Daarnaast heeft de Deen Thomas Enevoldsen getekend voor een jaar bij de Bredase club.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

NAC wil Adaeabioyo in Oss net als middenvelder Vermeer en verdediger Klomp meer speelminuten laten maken. Omdat Adarabioyo daar in Breda (nog) niet aan toe komt, wordt hij - net als de twee anderen - uitgeleend aan FC Oss. Het is de bedoeling dat Adarabioyo zich in Oss in de Jupiler League verder ontwikkelt en ervaring opdoet. Hij is een Engels-Nigeriaanse speler die bij NAC een contract heeft tot 30 juni 2018.

Negentien doelpunten
Resida is een vleugelaanvaller, die vorig seizoen kampioen werd met VVV. Eerder kwam hij uit voor Telstar en FC Emmen. In 150 wedstrijden voor de Jupiler League was Resida goed voor negentien doelpunten. Onlangs legde RKC Dylan Seys vast.

Extra spits
NAC heeft daarnaast de beoogde extra spits binnen. Het is de Deen Thomas Enevoldsen. Hij tekent in Breda een contract voor één jaar.

Ook activiteiten aan het spelersfront bij Willem II, maar deze woensdag in de richting van de uitgang. Andreias Calcan wordt voor het rest van het huidige seizoen verhuurd aan het in de Jupiler League uitkomende FC Dordrecht, zo meldt de Tilburgse eredivisieclub. De 23-jarige aanvaller werd ruim een jaar geleden overgenomen van Universitatea Cluj. De Roemeense jeugdinternational kwam sindsdien twaalf keer in actie voor de tricolores.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.