Transfergekte voorbij: alle last-minutewissels op een rijtje

1 september 2017 om 00:02 • Aangepast 20 november 2020 om 22:30
nl
Het is een turbulente dag geweest voor voetbalclubs. Donderdag 31 augustus was de laatste dag dat spelers van club mochten wisselen. Om klokslag twaalf uur sloot de transfermarkt. In dit overzicht hebben we alle last-minutetransfers van de Brabantse clubs bijgehouden.
Profielfoto van Bart ElzendoornProfielfoto van Hans Janssen
Geschreven door
Bart Elzendoorn & Hans Janssen

21:15
NAC heeft een nieuwe keeper: Mark Birighitti komt over van Swansea City. De Australiër tekent voor twee jaar met optie voor nog een seizoen. Graham Arnold (ex-NAC) speelde een belangrijke rol bij de keus van de eenmalig Australisch international. “Hij is een goede kennis van mij en kwam met de meest fantastische verhalen over de club en de supporters”, zo vertelt Birighitti op de site van de Bredase club.

Wachten op privacy instellingen...

18:00
FC Den Bosch heeft er weer een speler bij: een oude bekende zelfs. De 22-jarige Edoardo Ceria kwam in het seizoen 2014-’15 als huurling van de Italiaanse topclub Juventus reeds uit voor de Bossche Jupiler-Leagueclub. Daarna speelde de aanvaller voor drie andere Italiaanse clubs en het Slowaakse FC Spartak Trnava.

Wachten op privacy instellingen...


16:18
Het goed ingevoerde Sky Sports in Engeland meldt dat Jürgen Locadia mogelijk voor een bliksemtransfer staat. Wolverhampton Wanderers wil de spits van PSV voor elf miljoen euro kopen.

Wachten op privacy instellingen...



16:05
Juventus is blijkbaar tevreden over FC Den Bosch. De Italiaanse topclub heeft de afgelopen jaren al een handvol spelers tijdelijk gestald in De Vliert. Nu krijgt de Bossche Jupiler-Leagueclub de beschikking over nog eens twee talentvolle spelers van de Italiaanse landskampioen en Champions-League-finalist. Het gaat om verdediger Erik Mattias Andersson (19) en aanvaller Giorgio Siani (20).

Wachten op privacy instellingen...


16:00
PSV neemt jeugdinternational Donyell Malen over van Arsenal. De 18-jarige aanvaller is voor drie jaar vastgelegd. Hij verhuisde in 2015 van de jeugdopleiding van Ajax naar de Engelse hoofdstad.

Wachten op privacy instellingen...

14:44
Door de komst van Jonathan Waterberg beschikt FC Eindhoven weer over drie keepers. De doelman gaat op amateurbasis aan de slag en komt over van SC Cambuur.

14:37
Jordy de Wijs wordt door PSV opnieuw verhuurd aan Excelsior. De verdediger kwam vorig seizoen vijftien wedstrijden in actie voor de Rotterdammers. De Wijs keerde terug bij PSV, maar daar kan hij nog niet rekenen op een basisplek. 

Wachten op privacy instellingen...



14:28
Joey Godee keert op amateurbasis terug bij Helmond Sport. Vorig seizoen was de spits voor de winterstop al actief op De Braak. Daarna speelde hij een half seizoen voor FC Dordrecht.

12:25
PSV wil graag Alexander Büttner toevoegen aan de selectie. Vitesse laat de linksback echter niet gaan. De kans dat het daadwerkelijk tot een transfer komt, is daarom klein.

Wachten op privacy instellingen...



12:18
FC Eindhoven heeft zich verzekerd van de diensten van Joël Thomas. De aanvaller komt over van FC Oss, waar hij eigenlijk de naar FC Twente vertrokken Tom Boere moest opvolgen. In Oss verliep de samenwerking echter niet naar wens. Thomas tekent voor één seizoen bij FC Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...


10:02
Een aanvallende versterking voor RKC Waalwijk. De club uit de Jupiler League huurt het 18-jarige talent Chovani Amatkarijo voor één seizoen van ADO Den Haag.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.