Michael van Gerwen is terug van weggeweest en gooit zich naar derde ronde Dutch Darts Masters - Omroep Brabant

Michael van Gerwen is terug van weggeweest en gooit zich naar derde ronde Dutch Darts Masters

2 september 2017 om 23:21 • Aangepast 20 november 2020 om 22:26
nl
Michael van Gerwen maakte zaterdagavond in Maastricht zijn rentree op het dartspodium. De darter uit Gemonde werd onlangs vader geworden van dochter Zoë. Hij nam een maand verlof om meer aandacht aan zijn gezin te besteden.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

‘Mighty Mike’ had er zin in bij de Dutch Darts Masters. Landgenoot Jeffrey de Zwaan had geen schijn van kans, 6-1. Met dat resultaat bereikte Van Gerwen de derde ronde. Daarin speelt hij zondagmiddag tegen de Australiër Kyle Anderson. 

Wachten op privacy instellingen...


Klaasen en Van de Pas uit toernooi
Jelle Klaasen uit Breda en Tilburger Benito van de Pas waren minder succesvol. Zij overleefden de tweede ronde niet. Klaasen ging tegen de Pool Krzysztof Ratajski onderuit met 6-3. De Bredanaar gooide een gemiddelde van 90,07, de Pool sloot de partij af met een gemiddelde van 96,94.

Ook voor Benito van de Pas was de tweede ronde het eindstation bij het toernooi in Maastricht. De Tilburger verloor met maar liefst 1-6 van Nathan Aspinall. Dat was ook terug te zien in het gemiddelde van de darter uit Engeland, 102,24. Van de Pas bleef steken op een gemiddelde van 88,28.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.