Roy Donders heeft gestolen kleding terug en deelt sneer uit aan Peter R. de Vries

6 september 2017 om 12:09 • Aangepast 20 november 2020 om 22:21
nl
Deze week kwam de stoom nog uit de oren van Roy Donders. De Stylist van het Zuiden was ziedend, omdat hij kort na de opening van zijn nieuwe kledingwinkel in het centrum van Tilburg te maken kreeg met kledingdieven. Maar na plaatsing van foto's van de daders op Facebook werd de gestolen kledingstukken per post terug bezorgd.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De drie winkeldieven, een man, vrouw en een meisje, gingen met 400 euro aan kleding aan de haal. Ze waren duidelijk te zien op bewakingsbeelden.  Roy Donders plaatste zes foto's van de winkeldieven op zijn Facebookpagina. "Die zijn nog niet van mij af", zo schreef hij. De post werd binnen korte tijd 14.000 keer gedeeld.

Dinsdag had Roy weer alle reden om te lachen. “We hebben onze gestolen kleding terug”, vertelt Roy op Facebook. “Het werd ze blijkbaar te heet onder de voeten.”

Wachten op privacy instellingen...

ZIE OOK: Dievengezin slaat toe in winkel Roy Donders: 'Die zijn nog niet van me af'

Op de toonbank liggen de lege envelop en gestolen kleding ter waarde van 400 euro uitgestald. Daarachter een dolblije en breed lachende paillettenkoning. De actie om foto’s van het dievengezin op Facebook te zetten, is geslaagd. De gestolen kleding is per post terug in Tilburg. Vanaf nu is het weer kledingbusiness as usual.

Sneer
Donders gaf in het filmpje ook nog een sneer aan het adres van Peter R. de Vries. De voormalige misdaadverslaggever vond in het tv-programma RTLBoulevard dat Donders de camerabeelden niet op Facebook had moeten zetten. "Voor een bedrag van ongeveer driehonderd euro? Niet doen? Volgens mij lacht hij zich nu rot voor alle publiciteit die hij krijgt", zei De Vries tegen presentator Luuk Ikink. En die opmerking was tegen het zere been van Donders. Het fragment in RTLBoulevard begint na 8.45 minuten.

ZIE OOK: Nieuwe winkel Roy Donders met feestje geopend: 'Dit is wat Tilburg miste'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.