PSV Vrouwen kunnen goede voorbeeld niet geven tegen Heerenveen

8 september 2017 om 23:03 • Aangepast 20 november 2020 om 22:16
nl
PSV speelt zondag in de eredivisie tegen sc Heerenveen, vrijdagavond nam de vrouwenploeg van de Eindhovenaren het op tegen dezelfde tegenstander. Een goed voorbeeld hebben ze niet kunnen geven, in eigen huis kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

PSV begon het seizoen met een ruime zege op nieuwkomer Excelsior/Barendrecht (0-7), het kon die goede start geen vervolg geven. De laatste twee duels met Heerenveen werden met 6-0 gewonnen, nu kwam de ploeg van trainer Nebojsa Vuckovic niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Nathalie van den Heuvel opende op slag van rust de score voor de Friezinnen. Kort na de onderbreking bracht Vanessa Susanna met haar vierde treffer van het seizoen voor de gelijkmaker. Gezien het spel had PSV recht op meer, maar het bleef bij 1-1.

Ondanks het gelijkspel blijft PSV wel koploper in de Eredivisie Vrouwen. Het heeft net als Ajax en FC Twente vier punten, de Eindhovenaren hebben een beter doelsaldo.

Wachten op privacy instellingen...

Rood Van Es
Ajax en FC Twente speelden vrijdagavond met 1-1 gelijk. Bij de ploeg uit Enschede kreeg Kika van Es al na een half uur spelen rood. De speelster uit Boxmeer maakte hands op de doellijn. Van Es, afgelopen zomer met Oranje succesvol op het EK, maakte dit jaar de overstap van Achilles '29 naar FC Twente.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.