Vincent Janssen maakt dag na overstap debuut voor Fenerbahçe

9 september 2017 om 21:53 • Aangepast 20 november 2020 om 22:15
Vincent Janssen heeft zaterdagavond zijn eerste speelminuten gemaakt in dienst van Fenerbahçe. De spits kwam als invaller in het veld tijdens het competitieduel met Basaksehir. De aanvaller uit Oss kon niet voorkomen dat Fenerbahçe het duel met 2-3 verloor.

Op vrijdag maakte Janssen de overstap van Tottenham Hotspur naar Fenerbahçe. De Turkse club huurt de international van de Engelsen. Zaterdag begon hij nog op de bank, uiteindelijk kwam hij in de tweede helft binnen de lijnen en speelde hij 24 minuten.

ZIE OOK: Vincent Janssen op huurbasis naar Fenerbahçe

Nederlaag
De Ossenaar kwam in het veld bij een 1-2 achterstand. Tien minuten voor tijd maakte Fenerbahçe de 2-2. De scheidsrechter twijfelde, hij dacht dat Janssen de bal in buitenspelpositie had aangeraakt. Het bleek niet de Nederlander, maar Basaksehir-verdediger Gaël Clichy die de bal als laatste raakte.

Ondanks de gelijkmaker stapte Fenerbahçe met lege handen van het veld. Drie minuten in blessuretijd maakte Kerim Frei de winnende treffer voor de bezoekers.