Man neergestoken in Helmond, 'Hij zorgt al jaren voor problemen'

12 september 2017 om 22:30 • Aangepast 20 november 2020 om 22:09
nl
Aan de Azalealaan in Helmond is een man dinsdagavond lichtgewond geraakt bij een steekpartij. Dat meldt de politie. Bij de steekpartij waren twee mannen betrokken.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

De twee mannen zijn bekenden van elkaar en kregen op straat ruzie. Een van hen, vermoedelijk het slachtoffer, woont in een flat aan de Azalealaan. Een buurvrouw zag alles gebeuren.

Problemen
"Ik hoorde geschreeuw en zag vanaf mijn balkon een rode auto tegen een andere man aanrijden", vertelt de vrouw, die zelf de politie belde. "Later zat mijn buurman op het balkon met allemaal bloed op zijn lichaam en handen."

De man zou al jaren voor overlast zorgen. "Er komen ontzettend veel mensen langs, in het trappenhuis ligt vaak drugs, soms een mes en het stinkt naar wiet."

De vrouw, die een dochter van 10 jaar heeft, voelt zich niet meer veilig. Ze klaagt al langere tijd bij de woningcoörportatie en de politie, maar die kunnen volgens haar niets doen totdat een dossier is opgebouwd.

Wachten op privacy instellingen...

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De dader meldde zichzelf later op het politiebureau. Hij zit vast. De politie doet onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.