Marjan Strijbosch, de Coco Chanel van Brabant, trouwt haar Gerhard in extravagante stijl

17 september 2017 om 18:50
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Het gelukkige paar. (Foto: Jacqueline Hermans)
Omroep Brabant
Gasten komen aan in stijl. (Foto: Jacqueline Hermans)
Omroep Brabant
Een prieel met naar Marjan vernoemde rozen. (Foto: Jacqueline Hermans)
Omroep Brabant
Daar staat de bruid! (Foto: Jacqueline Hermans)
1/5 Bruiloft Marjan Strijbosch
Het is misschien wel hét glamourevent van Brabant dit jaar: het huwelijk tussen Marjan Strijbosch en haar Gerhard. Voor de bruiloft zondag van de miljonairsdiva uit Eindhoven waren alle registers opengetrokken in en rond het luxueuze hotel-restaurant Huize Rustoord in Esbeek. Daar was alles gehuld in glitter en glamour, pracht en praal met als stralend middelpunt de extravagante bruid, die zich de 'Coco Chanel van Brabant' noemt.
Geschreven door

Geheel volgens de stijl van de bruid was het landhuis in Esbeek aangekleed in een ultieme glitter- en glamourstijl met als kers op de taart duizenden naar haar vernoemde rozen.

Strijbosch wil haar leeftijd nooit kwijtgeven, maar ze zegt zelf 'forever 39' te zijn. Ze leerde Gerhard al 35 jaar geleden kennen, maar de carrierevrouw bleef tot nu ongetrouwd en richtte zich vooral op haar dochter en haar werk.
[tweet:https://twitter.com/ThomasWustman/status/909396498332471296]
Gordon als trouwambtenaar
Driehonderd gasten waren aanwezig om deze selfmade woman het ja-woord te zien geven. Onder hen Gordon, als trouwambtenaar. "Marjan is een gek mens, daar hou ik van." 

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Ig4MhGkvKJU]
De vrouw begon met een klein zaakje met zelf ontworpen kinderkleding in Breda en bouwde haar bedrijf uit naar een dure dames- en herenmodezaak in Eindhoven. Ze verdient nu onder meer haar geld in de vastgoedwereld en de inrichting van huizen met marmer en tijgerprint.

'Duur genoeg om Sint Maarten te redden'
Strijbosch hoeft dus niet op een paar centen te kijken. Over de precieze kosten van het hele feest wilde ze niets kwijt, behalve dat je er een leuke Rolls-Royce van kan kopen. Volgens Gordon was de uitbundige zelfontworpen trouwjurk dan ook duur genoeg om Sint Maarten uit de financiële malaise te helpen.[tweet:https://twitter.com/ThomasWustman/status/909406987909308416]

Wachten op privacy instellingen...