Video

Harrie (75) zwaargewond nadat auto zijn slaapkamer in reed: 'Dit is heel erg'

17 september 2017 om 18:07 • Aangepast 20 november 2020 om 22:01
nl
Het ongeluk waarbij Harrie van der Heijden zwaargewond raakte, houdt de gemoederen in Luyksgestel bezig. De 75-jarige man raakte gewond toen er zondagochtend een auto zijn slaapkamer in reed.
Profielfoto van Merel de Leuw
Geschreven door
Merel de Leuw

"Heel Luyksgestel kent Harrie", vertelt een voorbijganger die bij het huis is komen kijken. De ravage bij het huis is enorm.Het slachtoffer lag nog te slapen toen hij onder de auto terechtkwam.

Wachten op privacy instellingen...


Hijis in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. "Hetis een echte voetballer en een heel goed mens. Wat er gebeurd is, is wel echt heel erg."

ZIE OOK: Auto rijdt huis binnen in Luyksgestel, bewoner (75) ernstig gewond naar ziekenhuis

"Het is een echte sportman. We gaan altijd samen naar het voetbal kijken", vertelt eenkennis die regelmatig met hem naar het voetbal in het dorp ging kijken. "Ik heb hem gisteren nog aan de lijn gehad, om te vragen of hij vandaag mee ging naar het voetbal. 'Ja' zei hij. En nu dit."

Wachten op privacy instellingen...

'Een echte vrijgezel'
Ondanks de verslagenheid onder de bewoners, komt er ook een glimlach tevoorschijn als ze over Harrie praten. "Harrie was een echte vrijgezel. Hij scharrelde er op los en hij heeft groot gelijk."

De twee inzittenden van de auto, een 26-jarige man en een 40-jarige vrouw uit Letland, zijn aangehouden. Wie de auto bestuurde is nog niet duidelijk.Hoe de auto van de weg kon raken is niet bekend, wel vermoedt de politie dat er alcohol in het spel was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.