Met de hele familie in Symbolica, laatste wens van Cathelijne’s zieke tante is uitgekomen

22 september 2017 om 07:08 • Aangepast 20 november 2020 om 21:54
nl
Cathelijne Mulder uit Oisterwijk heeft niets dan lof over voor de medewerkers van de Efteling. Zij zorgden er namelijk voor dat de laatste wens van haar doodzieke tante uitkwam: met de hele familie tegelijkertijd in attractie Symbolica gaan. En dat lukte. ‘Het was magisch’, schrijft Cathelijne op Facebook.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Eigenlijk mogen er maar drie begeleiders met iemand in een rolstoel mee in de attractie. Cathelijne legde een medewerker van de attractie uit dat ze speciaal voor haar zieke tante met de familie naar de Efteling waren gekomen en graag met zijn allen tegelijk in de attractie wilden. Dat was de grootste laatste wens van haar tante.

‘Er vanuit gaande dat dit – begrijpelijk – niet zou kunnen’, schrijft ze op Facebook. Tot haar grote verbazing werd er meteen een collega via de portofoon opgeroepen die alle familieleden naar de instap voor gehandicapten begeleidde.

Foto cadeau
Aan het einde van de rit kreeg haar tante ook nog een foto van de rit aangeboden door medewerkers van het park. "Toen vloeiden er wat traantje", zegt Cathelijne. Ze vindt het 'ontzettend lief'.

Cathelijne heeft nog een boodschap voor de medewerkers van het park: "Jullie hebben deze dag een éxtra gouden randje gegeven, die we allemaal mee gaan nemen in een hele dankbare, dierbare herinnering."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.