Avans Hogeschool opnieuw de beste, want keigezellig

25 september 2017 om 22:48 • Aangepast 20 november 2020 om 21:48
nl
Avans Hogeschool is opnieuw verkozen tot beste grote hogeschool van Nederland. Dit blijkt uit de Keuzegids Hbo 2018, die maandag verscheen. Studenten zijn met name tevreden over de sfeer bij de Brabantse scholenorgansiatie.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De ranglijst is gebaseerd op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête. De Keuzegids wordt jaarlijks uitgegeven en is bedoeld om toekomstige studenten te helpen bij hun studiekeuze. Avans staat al negen jaar in de top drie en is nu voor de zesde keer nummer 1.

Wachten op privacy instellingen...


'Betrokkenheid en bevlogenheid'
Paul Rüpp, voorzitter van het College van Bestuur van Avans is blij met het resultaat. "Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat we al zo lang zulke goede resultaten halen en tegelijk: als je de betrokkenheid en bevlogenheid van onze medewerkers ziet en meemaakt, begrijp je het wel", zegt hij.

Elf opleidingen van de hogeschool zijn uitgeroepen tot de beste van Nederland. Het gaat om -Integrale Veiligheidskunde en Milieukunde in Breda
-Chemie, Elektrotechniek, Informatica, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica, Communicatie & Multimedia Design en Culturele en Maatschappelijke Vorming in Den Bosch
-en HBO-Rechten van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.