Isaac is tolk bij Napoli én fan van Feyenoord: 'Ben bang dat ze het niet gaan redden'

26 september 2017 om 17:33
nl
Voor Isaac van Aggelen komt een droom uit. De Feyenoord-fan uit Goirle, woonachtig in Italië, is tolk tijdens verschillende Italiaanse voetbalwedstrijden. Dinsdagavond werkt hij voor Napoli terwijl hij juicht voor zijn Rotterdamse cluppie.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

“Sinds ik kan lopen is Feyenoord mijn club. Ik was hartstikke blij met deze loting”, vertelt Isaac. Voor hem wordt dinsdagavond de wedstrijd gespeeld waar hij zo lang van heeft gedroomd. “Na de loting wist ik voor 99 procent zeker dat ik bij de wedstrijd zou zijn." 

Isaac is opgegroeid in Brabant, maar woont nu in Rome. Jaren geleden zochten ze een Nederlandse tolk voor Italiaanse voetbalwedstrijden. Via via kwamen ze bij Isaac uit. Hij is nooit meer weggegaan. “Als er Nederlandse of Belgische clubs in Italië zijn, dan ben ik de tolk.”

'Feyenoord gaat het niet redden'
Isaac beseft dat er een loodzware wedstrijd op het programma staat. “De vorige wedstrijd was natuurlijk niet al te best. Toen was ik toevallig ook in Nederland omdat ik moest werken bij de wedstrijd van Vitesse tegen Lazio Roma”, zegt Isaac. "Na die wedstrijd kwam ik thuis bij mijn ouders in Goirle. Toen stond Feyenoord al met 2-0 achter."

De tolk hoopt dat het de Rotterdammers beter afgaat tegen Napoli. "Maar ik ben bang dat Feyenoord het niet gaat redden. Ze zijn niet in de beste vorm. Hopelijk wordt het niet te erg, maar ik ben bang dat het 3-0 of 4-0 wordt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.