Michael van Gerwen verliest in Players Championship van Vincent van der Voort

29 september 2017 om 23:18 • Aangepast 20 november 2020 om 21:41
nl
Michael van Gerwen verloor vrijdagavond bij het Players Championship in Dublin in de derde ronde van Vincent van der Voort. Berry van Peer verloor nipt van Ryan Searle. Jelle Klaasen en Benito van de Pas lagen er eerder op de dag al uit.
Profielfoto van Merel de Leuw
Geschreven door
Merel de Leuw

Van Gerwen kwam de eerste ronde nog makkelijk door met een 6-2 overwinning op landgenoot Jan Dekker. Ook in de tweede ronde had hij weinig moeite met Dean Forde. Het was landgenoot Vincent van der Voort die roet in het eten gooide voor 'Mighty Mike'. Hij won nipt met 6-5.

Wachten op privacy instellingen...


Berry van Peer
Berry van Peer was goed bezig op het toernooi. De darter uit Sprundel won in de eerste ronde van Christian Kist met 6-4. In de tweede ronde was hij te sterk voor Andy Jenkins met 6-3. Uiteindelijk was Ryan Searle te sterk in de derde ronde. Hij won met 6-5.    

Wachten op privacy instellingen...


Jelle Klaasen en Benito van de Pas
Jelle Klaasen kwam de eerste ronde nog makkelijk door met een 6-3 overwinning op Terry Temple. In de tweede ronde ging hij kansloos onderuit met 6-1 tegen Ryan Searle, die een ronde later Berry van Peer versloeg.

Voor Benito van de Pas zat het toernooi er na één ronde al op. De Tilburger verloor in de eerste ronde van Christian Kist met 6-4.

Het toernooi werd gewonnen door Rob Cross. Hij klopte Peter Wright in de finale.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.