Rico Verhoeven vertelt over zijn bijgeloof in 'Into the wild' met Johnny de Mol

3 oktober 2017 om 07:21 • Aangepast 20 november 2020 om 21:38
nl
Rico Verhoeven was maandagavond te zien in het tv-programma ‘Into The Wild’ met Johnny de Mol. De twee mannen reisden samen een week lang door Brazilië en dat leverde openhartige gesprekken op.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

In het programma neemt De Mol verschillende BN’ers mee naar verre oorden. Daar test hij of zijn gasten het leven van de inheemse bevolking aankunnen en hun luxe leven achter zich te kunnen laten. Rico Verhoeven was maandag aan de beurt. Ze zochten de Xavante indianen op in Brazilië.

LEES OOK: Rico Verhoeven wil volgend jaar vechten tegen Remy Bonjasky: 'Lap allemaal een euro voor hem'Rituelen
Onderweg vertelde Verhoeven openhartig over zijn carrière en zijn rituelen voor hij de kickboksring ingaat. “Voor een gevecht gooi ik een plastic flesje van een afstand de prullenbak in, om te kijken of het mijn dag is”, vertelt Verhoeven. “En als ‘ie naast gaat, denk ik: Fuck it, ik ga hem gewoon slopen.”

Wachten op privacy instellingen...


Eindelijk aangekomen bij de Xavante indianen, waar de lokale bevolking onder de indruk is van de reusachtige Verhoeven, neemt hij samen met De Mol deel aan de inheemse rituelen, waaronder allerlei krachtmetingen.

Bij een race met enorme boomstammen op de rug wordt Verhoeven overrompeld. "Ik word gewoon ingehaald door zo'n klein mannetje", roept hij. Bij het worstelen neemt de kickbokskampioen revanche. Hij komt uiteindelijk tegenover de sterkste worstelaar van de stam, en krijgt hem op zijn rug. 

Onlangs daagde Verhoeven verdette Remy Bonjasky uit voor een kickbokswedstrijd. De twee gaven elkaar zaterdag de hand en spraken af om in 2018 te vechten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.