Sexy Brabantse boerin op Boerinnen Kalender 2018

3 oktober 2017 om 13:33 • Aangepast 20 november 2020 om 21:37
nl
Daniëlle van den Heuvel uit Ommel is dit jaar een van de boerinnen op de Boerinnen Kalender 2018. De boerin vertegenwoordigt onze provincie op de kalender, die vrijdag officieel wordt gepresenteerd.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

“Ik had zelf niet verwacht dat ik kans zou maken”, zegt Daniëlle van den Heuvel bescheiden. “Er zijn zo’n 300 tot 400 boerinnen die een foto hebben ingestuurd. Mijn foto heb ik al veel eerder laten maken en ik had niet verwacht dat ik werd uitgekozen.”

Bij welke maand boerin Daniëlle op de kalender staat, wordt aankomende vrijdag bij de officiële presentatie bekend gemaakt. Dan worden de boerinnen gepresenteerd aan het grote publiek.

Varkens
In het dagelijks leven zit Daniëlle nog op school. Ze studeert HBO Varkens- en Pluimveehouderij en wil later de varkenshouderij van haar ouders overnemen. "De agrarische sector is wat ik het liefste wil. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen", vertelt Daniëlle. "Dan kan ik van mijn hobby mijn beroep maken."

De vrouwelijke veehouder uit Ommel heeft in ieder geval veel plezier gehad bij het maken van de foto’s. “Er werden foto’s gemaakt met vijf boerinnen per dag. Het is natuurlijk wel een fotoshoot maar het is leuk dat je met elkaar over het vak kunt praten. Zo was er een meisje die ook thuis is opgegroeid bij een varkenshouderij.” Het eindresultaat is ook voor Daniëlle een verrassing: "Ik heb de foto zelf nog niet eens gezien."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.