Aanrander slaat al zeven keer toe in Tilburg, man knijpt vrouwen in hun billen

5 oktober 2017 om 16:34 • Aangepast 20 november 2020 om 21:33
nl
Sinds begin september is er een aanrander actief in de Tilburgse wijk De Blaak. De man knijpt vrouwen in hun billen of tikt ze tegen hun billen. De handtastelijke man is nog niet aangehouden.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De aanrandingen gebeurden zowel 's avonds als overdag bij onder meer het Slingepad en de Hunze. Volgens de politie vonden er zeven aanrandingen plaats waarvan vrouwen aangifte of melding hebben gedaan.

Wachten op privacy instellingen...

De recherche is een onderzoek gestart en heeft onder andere een digitaal buurtonderzoek verspreid. Dat heeft tot op heden nog niets opgeleverd.

'Willen indianenverhalen tegengaan'
"We vinden dit een erge zaak en willen niet dat er indianenverhalen rondgaan, daarom zijn we nu al met deze zaak naar buiten getreden", aldus een politiewoordvoerder.

De politie weet overigens meer dan is vrijgegeven over de dader, maar dat heeft een reden. "We hebben een idee van hoe hij eruitziet, maar willen geen heksenjacht op hem starten. Vandaar dat we het eerst op deze manier proberen op te lossen", vertelt de woordvoerder, die iedereen die iets verdachts ziet in de wijk aanspoort om contact op te nemen met de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.