Moeder Miss Nederland supertrots op Nicky: ‘Ze heeft de looks van moeders’

10 oktober 2017 om 20:19
nl
De telefoon van Margo Hommel uit Handel ontplofte dinsdag. Zoveel felicitaties kreeg ze binnen omdat dochter Nicky maandagavond tot Miss Nederland 2017 werd gekroond. En die titel verbaast haar niks. “Nee, natuurlijk niet. Ze heeft immers de looks van moeders.”
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Margo is supertrots op haar dochter. “Ze heeft het helemaal verdiend. Ze heeft er ontzettend hard voor gewerkt en flink voor getraind”, vertelt ze. Volgens haar zit het er al van jongs af aan in. “Ze zei altijd al dat ze model wilde worden en stak bij iedere foto haar neus ertussen.”

Miss Universe-verkiezing
Dochterlief vertrekt over drie weken naar Las Vegas voor de Miss Universe-verkiezing, waar ze Nederland nu mag vertegenwoordigen. “Het zou toch te gek zijn als ze die titel ook nog binnen sleept? Dan heeft ze alles bereikt wat ze kan bereiken”, aldus de trotse Margo.

De 22-jarige Nicky won drie jaar geleden al het tv-programma Holland’s Next Topmodel. Het is voor haar een droom die uitkomt dat ze daar nu ook Miss Nederland aan toe mag voegen. "Dit is de kroon op mijn werk. Ik ben ook zo ongelooflijk trots op mezelf", vertelde ze Omroep Brabant dinsdagochtend.

LEES OOK: 'Ik heb het gewoon geflikt!', Nicky Opheij als Miss Nederland naar Las Vegas

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.