Etien Velikonja vraagteken bij Willem II, Bartholomew Ogbeche nog niet bij selectie

13 oktober 2017 om 16:45 • Aangepast 20 november 2020 om 21:20
nl
Het is zeer twijfelachtig of Etien Velikonja zondag in actie kan komen voor Willem II. De Sloveen kampt met blessureleed. "Etien sluit zaterdag aan bij de groepstraining. Het is even afwachten hoe dat gaat", aldus trainer Erwin van de Looi.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

De oefenmeester neemt pas na de training van zaterdag een besluit over de inzetbaarheid van Velikonja. Het is volgens Van de Looi zo goed als uitgesloten dat de aanvaller, die kampt met vocht in een bovenbeen, de volle negentig minuten speelt in de wedstrijd tegen FC Twente.

Ogbeche op weg terug
De Tukkers komen zondag op bezoek in het Koning Willem II Stadion. In dat duel zal aanvaller Bartholomew Ogbeche zeker niet meedoen. De Nigeriaan speelde onlangs mee in een oefenduel van Willem II tegen Club Brugge. Ogbeche speelde een half uur, maar wordt door Van de Looi niet opgenomen in de selectie voor het duel met FC Twente.

"In overleg met de medische staf is besloten dat we met Ogbeche geen risico willen nemen", aldus de trainer. "Hij krijgt volgende week speelminuten bij Jong Willem II en zodoende willen we hem langzaam meer en meer speelminuten laten maken."

LEES OOK: Weer pech voor Bartholomew Ogbeche, einde seizoen voor Willem II-spits

Willem II staat na zeven speeldagen op de laatste plaats in de eredivisie. Drie punten haalden de Tilburgers tot nu toe. Tegenstander Twente doet het niet veel beter. De Tukkers peurden zes punten uit de eerste zeven duels en zijn op plek vijftien terug te vinden. Er staat dus een keldertopper op de rol, zondag.

Wachten op privacy instellingen...

Van de Looi gaat met vertrouwen de strijd met Twente aan. De oefenmeester vindt dat zijn ploeg steeds beter begint te draaien. "We moeten deze lijn doortrekken. En dit weten te koppelen aan resultaten. Het is tijd om punten te pakken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.