Mounir El Allouchi over het verlies van NAC: 'We speelden wat lafjes' [VIDEO]

14 oktober 2017 om 20:57 • Aangepast 20 november 2020 om 21:18
nl
Ze gaven het in de extra tijd weg. NAC Breda leek op weg naar een punt, maar door een late goal van Adil Auassar bleven de drie punten bij Roda JC in Kerkrade.
Profielfoto van Merel de Leuw
Geschreven door
Merel de Leuw

In de eerste helft was NAC nog de bovenliggende partij en creëerde de Bredase formatie een aantal kansen. Maar in de tweede helft ging het minder goed. Dat beaamt Mounir El Allouchi. "In de tweede helft voetbalden we niet meer. Het was zo slap en zelfs als je slap speelt kun je hier alsnog een punt halen. Maar dat je in de laatste seconde verliest, is echt zuur."

Wachten op privacy instellingen...


Het ging zaterdagavond mis bij een vrije trap die Roda kreeg in de 90e minuut. "Ze waren op zoek naar vrije trap, die kregen ze en die benutten ze", legt NAC-keeper Mark Birighitti uit. "Wij hadden de betere kansen, maar konden de goal niet vinden."  

Wachten op privacy instellingen...


Trainer Stijn Vreven is teleurgesteld in het feit dat NAC opnieuw een goal tegen kreeg uit een standaardsituatie en verwijt de spelers onoplettendheid. "De kansen die zij kregen, zijn ontstaan door hele domme individuele fouten van ons. Dan maken wij een onnodige overtreding en staan we opnieuw te slapen bij een vrije trap die in mijn ogen niet gevaarlijk is. En toch valt die bal binnen."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!